Glazen

Glazen

Alle brillenglazen worden in eigen atelier in de monturen geslepen en gemonteerd. We staan garant voor een perfecte optische passing en leveren de hoogste kwaliteit.

Optiek Van Vaerenbergh biedt u glazen aan van de kwaliteitsleveranciers: Essilor (Varilux), Zeiss en
De Ceunynck. Ook glazen van Rodenstock en Hoya staan op ons programma.

Wij leveren u glazen specifiek aangepast aan uw visuele eisen:

Verdunde en ontspiegelde glazen zijn geen overbodige luxe meer en staan garant voor een aangename kijk. De nieuwe generatie ontspiegelde glazen biedt een ongeƫvenaarde transparantie en zijn bovendien gemakkelijk in onderhoud. Met de nieuwste behandeling op de kunstofglazen bieden wij u meer krasbestendige glazen dan ooit.

De nieuwe TwinRx en Wavefront technologie op unifocale en progressieve glazen garanderen een scherp zicht in alle kijkrichtingen. Beeldvervorming vermindert en het contrast verhoogt.

Varilux Physio Fit en Varilux Ipseo: 100% maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke manier van kijken. Dit glas wordt exclusief voor uw ogen gemaakt.

Transitions VI: de nieuwste generatie meekleurende kunstofglazen zorgen voor een perfect zicht en reageren nog sneller. De glazen worden met 30% minder tijd weer helder, en de helderheid binnenshuis bedraagt 95%.

Beeldschermwerk vraagt specifieke glazen die uw visuele inspanningen verminderen. De accomodatieve inspanningen en visuele vermoeidheid worden gereduceerd.

Comments are closed.