top of page
Onze services

Bij Optiek Van Vaerenbergh verwelkomen we u in een wereld waar zorg voor uw zicht, gehoor en algeheel comfort centraal staat.

Wij bieden u een uitgebreid scala aan diensten aan om aan al uw zintuiglijke behoeften te voldoen.

  • Schitterend Zicht: Onze professionele optometristen staan paraat voor uitgebreide oogtests en nauwkeurige beoordelingen van uw gezichtsvermogen. Of het nu gaat om het corrigeren van bestaande problemen of het monitoren van uw ooggezondheid, wij zorgen voor een heldere kijk op uw zicht. Samen zoeken we met u naar een montuur dat perfect past bij uw persoonlijkheid en u het beste pascomfort geeft.

  • Helder Gehoor: Met ons assortiment geavanceerde hoorapparaten en deskundige audiologen, streven we ernaar om de rijkdom van geluid in uw leven te herstellen. Wij begrijpen dat gehoorverlies voor iedereen anders is, daarom bieden wij oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij uw levensstijl.

  • Op Maat Gemaakt Comfort: Geniet van elk moment met onze op maat gemaakte oordoppen. Of u nu de opwinding van festivals wil ervaren of simpelweg wat rust zoekt in een luide wereld, onze oordoppen combineren precisie en comfort voor uw ultieme tevredenheid.

  • Professionele aanpassing van contactlenzen: Vanaf de eerste meting tot de nacontroles en het leren inzetten en uithalen van uw lenzen. We begeleiden u in deze wondere wereld van het zicht.

 

Contact Lenses

Bestel je lenzen online

Bij ons kan u eenvoudig lenzen online bestellen via de meegeleverde link. Geniet van het gemak van rechtstreeks te bestellen en kies ervoor om ze in de zaak op te halen of comfortabel bij u thuis te laten bezorgen. U een perfect  zicht bezorgen is onze prioriteit, altijd en overal.

bottom of page